Neem contact op

Heeft u hulp nodig bij Instant Zcoin? Ons toegewijde ondersteuningsteam staat klaar om u te helpen. Neem op elk moment contact met ons op via e-mail of telefoon, wat voor u het beste werkt.

Ons ondersteuningsteam is gespecialiseerd in het bieden van technische en algemene ondersteuning voor Instant Zcoin, evenals het afhandelen van vragen over onze Instant Zcoin bouwversie.

Als u vragen heeft over uw handelsactiviteiten, richt ze dan aan een van onze uitvoerende makelaars. Als u nog geen account heeft geopend bij een van onze aanbevolen makelaars, laat het ons weten en we zullen u snel met hen in contact brengen.

Gesprekstijd

U kunt vertrouwen op ons team voor ondersteuning op werkdagen, van 9:00 uur tot 18:00 uur, UTC+8.

Als u hulp nodig heeft bij technische problemen, of uw kennis over ons handelsplatform wilt uitbreiden, staat ons toegewijde team klaar om ervoor te zorgen dat u optimaal van uw Instant Zcoin-ervaring kunt genieten.

*Door onze diensten te gebruiken, stemt u in met het delen van uw persoonlijke informatie met derden die handelsdiensten verlenen, in overeenstemming met ons privacybeleid op de website.